» » Farvel Hotmail , Hej Outlook

Farvel Hotmail , Hej Outlook

hotmail 15 de November del 2018 Hotmail e-mail No Comments

Outlook og Skype er programmer, der erstattede Hotmail og MSN hhv . Disse to redskaber , der tilhører Microsoft de er almindeligt anvendt af brugerne. MSN havde mere end 200 millioner unikke besøgende omkring år 2000, mens Hotmail vidste høste 8 millioner brugere i de første år .

MSN Messenger er tilladt en kontaktliste , der kunne opretholde en snak med hver af dem. Du kan også foretage opkald og overførsel af filer mellem brugere .

microsoft-outlook-com

Hotmail begyndte at tilbyde 2 MB lagerplads og analyseret vedhæftede virus . Også integreret en kalender og en stavekontrol .

I 2012, Hotmail akkumuleret mere end 324 mio unikke brugere . Samme år , værktøjet erstatter den traditionelle Skype MSN. Også indarbejdet i Outlook i stedet for Hotmail.

For at bruge Skype , du er nødt til at downloade programmet af samme navn , så kan du få en Microsoft-konto ved at klikke på højre side af dækslet af Skype -programmet.

Mens der i tilfælde af Outlook kan tilgås med det samme Hotmail-konto og den samme adgangskode . Outlook tilbyder en moderniseret brugerflade og nye værktøjer såsom chat mellem kontakter og Facebook-venner.

 

Farvel Hotmail , Hej Outlook

 

hotmail

Los comentarios han sido cerrados.