» » Hvordan at registrere free Hotmail

Hvordan at registrere free Hotmail

hotmail 14 de November del 2018 Indbakke hotmail No Comments

For dem, der ønsker at lære at registrere Hotmail gratis, så vil vi skitsere de skridt, som vi skal følge.

 Hotmail registrering

 

Adgang til Hotmail side

Det første, vi skal gøre for at lære at registrere i Hotmail www.hotmail.com er at gå til den side, hvor vi finder den form, vil give os mulighed for at få adgang til kontoen både hvordan du opretter en ny Hotmail-konto.

Hvad vi vil se denne gang vil være noget i stil med billedet ovenfor. Hvis vi ser nærmere på i nederste højre hjørne af din skærm kan du se et link kaldet ” Tilmeld dig nu “, hvor vi har mulighed for at klikke på for at registrere dig hos Hotmail.

Når vi klikker , ser vi, at vi vil have en formular til at udfylde med dine personlige data med henblik på at oprette en Hotmail-konto vises til os. Så nedbryde hver af disse sektioner.

 

Formular til at registrere med Hotmail

Det første, vi ser i den form, Hotmail til at kontrollere vi nødt til at sætte vores navn og efternavn . Så må vi også indtaste en fødselsdato , hvor vi ikke pleje meget forkert og dato af en mindreårig , fordi ellers vil vi ikke have mulighed for at tjekke ud over visse sider af de funktioner er spærret.

Det næste skridt vil være at vælge vores køn , og vi nu vende tilbage til en anden blok , hvor vi er nødt til at give et navn til vores Hotmail-konto.

Nu er vi nødt til at oprette en adgangskode , der vil være så sikre som muligt for at forhindre tredjeparter kan få adgang til indholdet af vores e-mail -konto. Denne adgangskode skal gentage en anden gang for at undgå fejl og for at skrive efter at have problemer med at logge ind i Hotmail.

Derudover vil vi også tilføje et telefonnummer , en e- mail eller en alternativ sikkerhed spørgsmål for at være i stand til at genvinde vores konto i tilfælde af, at vi har mistet.

Med disse enkle trin, vi har formået at lære at registrere i Hotmail.

 

Hvordan at registrere free Hotmail

 

hotmail

Los comentarios han sido cerrados.