» » Hvordan registrerer jeg en konto hos Hotmail

Hvordan registrerer jeg en konto hos Hotmail

hotmail 10 de October del 2014 Indbakke hotmail No Comments

Hvis vi ønsker at vide, hvad de skal gøre for at registrere en konto hos Hotmail, vi bare nødt til at følge nogle få enkle trin, og vi vil indikere nedenfor.

 

hotmail registrer

Outlook.com Sign Up page

Registrer en Hotmail-konto 

Hvis vi ønsker at registrere en konto hos Hotmail, det første, vi skal gøre er at gå til www.hotmail.com side , hvorigennem vi kan se en lignende billede formular . Nederst finder vi et link kaldet “Register Now”, som vi klikker .

Når det er gjort , vil du se en form, som vi fylder med vores data viser os . Det er vigtigt at bruge rigtige data, fordi hvis vi mister vores konto er den bedste måde at hente det.

Formularen til at registrere en Hotmail-konto 

Så må vi se formularen til at udfylde. Først skal vi indtaste nogle personlige oplysninger , hvor vores navn og vores fødselsdato og køn er inkluderet. Betydeligt , er det ikke nødvendigt at angive køn , hvis vi finder det hensigtsmæssigt eller ikke i tilfælde af en konto til en virksomhed, så det ville være en kønsløs konto.

Det er næste skridt vil angive navn ønsker vi at have vores Hotmail-konto samt dens forlængelse. Et andet vigtigt skridt er at oprette en adgangskode , som vi gentages to gange for at undgå fejl , der holder os fra så logge ind Hotmail.

Selvom det ikke er for almindeligt , muligheden for at miste vores adgangskode eller konto, og for at der er metoder , der giver os mulighed for at komme sig, så vi vælger dem i denne form.

Det sidste skridt , vi skal tage, er at angive, hvor vi skabt vores Hotmail-konto , og vil ikke længere os til at klikke på knappen ” Accepter “, så vil vi allerede har lært at registrere kontoen på Hotmail.

 Hvordan registrerer jeg en konto hos Hotmail

 

Incoming search terms:

  • Hotmail Indbakke

hotmail

Los comentarios han sido cerrados.