» » Microsoft siger ikke giver adgang til Skype og Outlook til ” NSA “

Microsoft siger ikke giver adgang til Skype og Outlook til ” NSA “

hotmail 11 de December del 2018 Hotmail e-mail No Comments

Påstandene om spionage sager i USA påvirket selskabets Microsoft, der måtte gå til modbevise , der har givet NSA direkte adgang til Outlook e-mail -platform og service chat og Skype-opkald . The Guardian havde offentliggjort oplysninger lækket af Edwar Snowden som relateret til selskab, der ejer Windows dokumenter.

Snowden involveret i spionage -programmet Prism også andre virksomheder som Apple , Google og Facebook. Ifølge Snowden , Microsoft og andre virksomheder , der er nævnt gav NSA direkte adgang til deres servere.

microsoft

Microsoft udsendte en erklæring, hvori han sagde, at han overgav sig ikke genveje , og tilføjede, at hvis en stat anmoder om kundedata , selv af sikkerhedsmæssige årsager , skal du ” følge procedurer .”
Hertil kommer, Microsoft , der ejer produkter som Outlook , SkyDrive og Xbox , sagde, at kun en lille del af de oplysninger om deres kunder blev anmodet om af den amerikanske regering i relation til strafferet og national sikkerhed .

The Guardian afslørede, at NSA har arbejdet med Microsoft for at give dig råd om datakryptering af chatsamtaler i Outlook og enkel måde at få adgang til opbevaring tjeneste kaldet SkyDrive.

 

Microsoft siger ikke giver adgang til Skype og Outlook til ” NSA “

 

hotmail

Los comentarios han sido cerrados.