» » Nye Hotmail

Nye Hotmail

hotmail 13 de November del 2018 Hotmail e-mail No Comments

Hotmail Tilmeld dig en konto kan gøres på et par trin . Denne artikel giver en detaljeret guide for at gøre forespørgsler og videreføre processen med skabelsen konto. Ved tilmelding til Hotmail. Du får en generel hensyntagen til Microsoft , som også kan bruges til andre tjenester såsom Skype, Xbox Live, blandt andre.

Det første skridt til at starte registreringsprocessen er at gå til www.hotmail.com , og der er en mulighed for at logge ind. Men hvad man har til formål at oprette kontoen , så du er nødt til at gå til ” Tilmeld dig nu ” valgmulighed.

windows-live

Så en form, hvor du skal udfylde alle de personlige data, der kræves for kontooprettelse vises. Du skal også udfylde felterne for login og blandt disse muligheder er udvidelser til kontoen. Der kan du vælge entre@live.com @ outlook.com  o@ hotmail.com . Der er også mulighed for at tilføje udvidelsen domænet tilhører hvert land.

Det andet skridt er at færdiggøre de muligheder, hvis du glemmer adgangskoden. Blandt de muligheder , der er mulighed for at placere et telefonnummer eller alternativ e-mailadresse . Captcha er det sidste skridt for at fuldføre registreringen. Det betyder, at koden vises, og skal placeres for at fuldføre processen . Nyeste gøre er at klikke Enig .

Efter registrering ? Hotmail Efter at have afsluttet registreringen, vil du blive omdirigeret til Hotmail-indbakken , hvor brugeren kan sende og modtage e-mails. Næste gang du ønsker at indtaste den konto vil nå at sætte det valgte brugernavn og adgangskode.

Hvad er optaget i Hotmail ? Hotmail er nyttigt at kommunikere med familie, venner eller kollegaer via mail , men også tjener den konto oprettet til at bruge det i Microsoft Skydrive et alternativt lagringsanlæg Dropbox .

 

Nye Hotmail

 

hotmail

Los comentarios han sido cerrados.