» » Registrer dig hos www.hotmail.com

Registrer dig hos www.hotmail.com

hotmail 18 de September del 2014 Indbakke hotmail No Comments

I dag er det vigtigt at have en e-mail-konto, hvorigennem vi kan sende og modtage e-mails og dele filer med andre mennesker, uanset hvor de er. Det er derfor, denne gang vil vi lære at registrere på www.hotmail.com.

 

hot-mail-log

 

Hvorfor tilmelde dig hos Hotmail

Der er mange og forskellige årsager til, at vi anbefaler du registrerer dig i Hotmail. Først må vi overveje, hvor vigtigt det er at have en e-mail -konto til enten at kontrollere, om de forskellige sider, der kan findes online eller for at kontakte andre.

Alt i alt er vi i stand til at bruge vores Hotmail-konto til universitetet, for at styre arbejde og endda giver os mulighed for at arbejde med andre fjernt med , blandt andre ressourcer , opbevaring SkyDrive skyen.

Disse er blot nogle af grundene til, at det er vigtigt at registrere på www.hotmail.com .

Så vil vi skitsere de skridt, vi tager for at få oprette en konto på Hotmail.

Sådan registrere på www.hotmail.com

Hvis vi kontrollere i Hotmail, det første, vi skal gøre er at gå til www.hotmail.com side, hvor du vil finde et vindue, der ligner den, vi ser på billedet i denne artikel. Hvis vi ser nærmere på i øverste højre hjørne ser vi et afsnit, som er , hvor vi præsentere vores data, så vi starter vores egen session.

Da vi ikke har , hvad vi gør , er at klikke på ” Tilmeld dig nu ” kan du se på bunden.

Ved at gøre dette kan vi se, at der vises på en form, hvor vi skal indføre forskellige data om personlige eller identificere os og tilbage .

Når vi udfylde alle klik på “Accepter ” knappen , og du har lært at oprette en konto på www.hotmail.com .

 

Registrer dig hos www.hotmail.com

 

Incoming search terms:

  • www hotmail com

hotmail

Los comentarios han sido cerrados.