» » Registrer en Hotmail-konto

Registrer en Hotmail-konto

hotmail 15 de November del 2018 Hotmail Tricks No Comments

Hotmail er en af ​​de fleste e-mail servere, der bruges over hele verden, og det er derfor, vi tilbyder sikkerhedskontrol og sikkerhed langt over de fleste af de forskellige elektroniske mail-klienter kan finde online lige nu . Derfor er denne gang vil vi lære at registrere en Hotmail-konto.

logo-hotmail

 

Sådan registreres en Hotmail-konto

Hvis vi registrere en Hotmail-konto , vi skal gøre, er at gå til www.hotmail.com side , hvor vi kan finde i form af adgang til Hotmail-konto.

, Hvad vi ønsker , er at oprette en ny konto og ikke har nogen , så vi er nødt til at rette vores blik til bunden, hvor du kan se et link kaldet ” Tilmeld dig nu “.

Hvad vi skal gøre, er at klikke på det , og i det øjeblik en form, som vi fylder med vores personlige data vises. Så vil vi skitsere de skridt til at løse eventuelle spørgsmål, du måtte have.

 

Sådan udfylde formularen for at registrere en Hotmail-konto

Det første afsnit vil du finde formularen til at registrere en Hotmail-konto er, hvor vi træder vores personlige data, herunder vores navn og efternavn samt vores fødselsdato og vores sex .

Så find et andet afsnit , hvor vi er nødt til at skabe et navn for vores Hotmail-konto , og vælg en udvidelse og oprette en adgangskode , som ellers skulle være så sikre som muligt for at forhindre tredjeparter kan få adgang til indhold fra vores mod Hotmail .

Hvis vi mister vores vores kodeord eller Hotmail-konto , fordi det er blevet stjålet, vil tidligere har haft til at indtaste to af de tre muligheder , som vi leverer , er evnen til at tilføje et mobilnummer , kan du bruge en alternativ e-mail -adresse eller indtast et sikkerhedsspørgsmål , der kommer til en anden nøgle .

Endelig har vi ikke længere har mere end indikerer, hvor vi er, og skrive de tegn , vi ser i billedet, så vi vil allerede have udfyldt skemaet for at registrere en Hotmail-konto.

 

Registrer en Hotmail-konto

 

hotmail

Los comentarios han sido cerrados.