» » Registrering af Hotmail ny konto

Registrering af Hotmail ny konto

hotmail 26 de March del 2014 Indbakke hotmail No Comments

Registrer for at oprette en ny Hotmail-konto er meget lettere end de fleste af vores læsere mener. Det er grunden til, hvis vi er i tvivl, når de tjekker Hotmail, så vil vi afklare.

Outlook Email Recovery Software 2.0.1.6

Gå til side Hotmail

Sådan tilmelder du dig Hotmail , den første ting , vi behøver, er at gå til Hotmail-side, som kan klikke på følgende link: www.hotmail.com

Én gang inden vi er i stand til at se et billede, der ligner den, vi har ovenfor. Ved afslutningen af ​​billedet vil finde et link der hedder ” Har du ikke har en Microsoft-konto? Register Now ” , som vi vil have til at klikke på for at få adgang til den form, der vil give os mulighed for at registrere i Hotmail.

Formular til at registrere med Hotmail

Da dette er den form for at tilmelde Hotmail, som vi fylder en data giver både privat og i vores egen.

Den første ting at gøre er at sætte et navn og efternavn og fødselsdato til opfordre dig til at være reel. Vi er også nødt til at tilføje vores køn og land og postnummer hvor vi bor .

Med hensyn til de data til vores e-mail -konto, vi sætte et navn og udvidelse og derefter oprette en adgangskode, der giver os mulighed for at holde folk , der ikke ønsker dem at have adgang til vores Hotmail-konto.

Et andet punkt, som vi er sat til at underskrive Hotmail data til at genvinde vores konto, hvis vi glemmer vores password eller nogen har berøvet os . Blandt de løsninger, der findes at knytte antallet af vores mobiltelefon mod Hotmail , skal du vælge en alternativ e-mail adresse, som du vil også blive knyttet til vores egen eller vælge et sikkerhedsspørgsmål , der vil komme til at fungere som en anden adgangskode, når registrere på Hotmail.

 

Registrering af Hotmail ny konto

 

Incoming search terms:

  • indbakke hotmail
  • Oprette Ny Hotmail
  • Opret Ny Hotmail Konto
  • oprette hotmail
  • Oprette Hotmail Konto
  • https://yandex ru/clck/jsredir?from=yandex ru;search;web;;&text=&etext=1822 uqwiqQ2eCrLjphSYwijDjg60OzV9aYYhMf_uvmizG9BYB57wHQdWcuOnXAkkWtlh 02cd49912be4d5b5d21e996fd952e3193058c1e7&uuid=&state=_BLhILn4SxNIvvL0W45KSic66uCIg23qh8iRG98qeIXme

hotmail

Los comentarios han sido cerrados.