» » Sådan Login til Hotmail

Sådan Login til Hotmail

hotmail 20 de February del 2015 Hotmail e-mail No Comments

Microsoft har besluttet at ændre navnet på din e-mail- platform. Den tidligere kaldet Hotmail nu kaldes Outlook. Men for at logge ind for at tjekke mail , kan du holde gøre dette ved at få adgang www.hotmail.com .

Faktisk, for at logge ind skal du indtaste www.hotmail.com eller deltage i dækning af fanen MSN Hotmail. Når du har indtastet , skal man placere en e-mail -adresse og adgangskode, du valgte, da du har oprettet kontoen.

Hotmail-sign-in-different-user

For at opretholde sikkerheden af kontoen , er det tilrådeligt at åbne post fra sikre computere. Hvis e-mailen kontrolleres fra en cyber så ikke forlader gemt eller password eller e -mail.

Det samme sker, når du starter i session Hotmail fra din mobiltelefon , enten gennem browseren eller Outlook ansøgning. Fjern altid gemte adgangskode , fordi det kan ske, at den mobile er tabt eller stjålet , og alle kan indtaste e-mail .

Hotmail tillader dig at se de kontakter, der er forbundet til at få adgang til indbakken og kan chatte med dem. Derudover har den nye Hotmail , Outlook kaldes, fornyet med en ny grænseflade og nye designmuligheder.

 

Sådan Login til Hotmail

 

Incoming search terms:

  • Hotmail På Outlook

hotmail

Los comentarios han sido cerrados.