» » Skift Hotmail-adresse til Outlook

Skift Hotmail-adresse til Outlook

hotmail 14 de December del 2018 Hotmail e-mail No Comments

Outlook-brugere har mulighed for at ændre postadresse eller anden grund du har til hensigt at ændre. Microsoft Outlook-platform, kaldet før Hotmail, giver mulighed for at skabe nye aliaser.

Hvilken tjeneste giver Outlook til at oprette nye alias baseret på en brugerkonto. Desuden kan de nye alias, der er skabt også kan bruges som den primære konto for andre Microsoft-tjenester såsom Skype, Xbox og Windows 8, blandt andre.

Når du opretter et nyt alias i Outlook, vil den gamle konto ikke forsvinde eller blive slettet, og meddelelserne holde kommer til din indbakke.

Skift Hotmail-adresse til Outlook

Så for at ændre alias skal logge på Outlook og til venstre du har adgang til “Account Brugernavn”, og tryk derefter på “Tilføj alias”. Der skal skrive et nyt brugernavn og valgt af en endelse fra de indstillinger, der vises. Systemet vil kontrollere, om det valgte alias er til rådighed til at bevæge sig fremad. Hvis du ønsker at vide, hvordan man registrerer med hotmail, kan du besøge vores hjemmeside.

Når du har oprettet alias skal vende tilbage til hovedskærmen og indtaste “Make Primary” og skabte alias fremstår som den vigtigste konto på Microsoft-tjenester.

 

Skift Hotmail-adresse til Outlook

 

hotmail

Los comentarios han sido cerrados.