» » Tilmeld dig en ny Hotmail-konto

Tilmeld dig en ny Hotmail-konto

hotmail 31 de October del 2014 Hotmail Tricks No Comments

Hvis du har brug for at registrere en ny Hotmail-konto, vil vi se på de skridt, som vi skal følge, og kan se, at det er meget simpelt.

 Windowslive

Registrering af Hotmail

Hvis vi ønsker at oprette en Hotmail-konto , og tjek at bruge det, vi skal gøre, er at gå til www.hotmail.com side og derfra vil vi være i stand til at klikke på ” Tilmeld dig nu “, som fører os til form, at vi fylder med vores data for at kontrollere Hotmail.

Følgende er de skridt, som vi er nødt til at udfylde vores formular.

 

Hotmail Registration Form

Nu er Hotmail tilmeldingsblanketten , hvor vi finder alt fem sektioner , at vi går påfyldning at oprette en konto på Hotmail.

Den første ting , vi tilføje er vores navn og en fødselsdato , skal ikke anses for gyldigt for mindreårige. Desuden vil i dette første afsnit også nødt til at angive vores køn.

Vi går nu videre til den anden sektion , hvor vi er nødt til at skrive det navn, som vi gerne vil have vores Hotmail-konto , og vælg den udvidelse, du ønsker. Så indikere en adgangskode, der skal være sikkert nok til at forhindre tredjemand i at få adgang til det.

Afslutningsvis dette afsnit vil vi nødt til at skrive adgangskoden igen , og kontrollere, at vi ikke har begået fejl .

Vi brugte det tredje afsnit , hvor vi er nødt til at vælge to af de tre tilstande til at genoprette den password til vores rådighed , og tilføjer et mobilnummer , kan du bruge en alternativ e-mail-konto eller tilføje et sikkerhedsspørgsmål.

I det næste trin skal vi nødt til at indstille vores land og postnummer , så du kan oprette din konto baseret på vores behov, og som et sidste skridt , vi skal gøre er at skrive den tekst, du kan se på billedet, og til sidst vi klikker på knappen “Enig” , hvilket vil have lært allerede at indspille Hotmail.

 

Tilmeld dig en ny Hotmail-konto

 

Incoming search terms:

  • ny hotmail
  • åbne hotmail
  • ny hotmail konto

hotmail

Los comentarios han sido cerrados.