» » Tilmeld dig gratis Hotmail

Tilmeld dig gratis Hotmail

hotmail 29 de July del 2015 Hotmail Tricks No Comments

Der er mulighed for at tilmelde dig gratis at få en Hotmail-konto. De skridt, vi følger, er meget enkel, og så vil vi angive dem til at registrere dig gratis på Hotmail.

hotmail_to_outlook

Sådan tilmelder du dig gratis på Hotmail

hvis vi kontrollerer helt gratis at oprette en Hotmail-konto , vi skal gøre, er at gå til den side, hvor vi kan skabe www.hotmail.com vores nye Hotmail-konto.

Det første, vi gør, når vi er i denne konto er at se på skemaet for at logge på Hotmail højre . Hvis du kigger rundt til allersidst vil vi finde et link der hedder ” Tilmeld dig nu “, hvor vi er nødt til at klikke på for at starte tilmelding til gratis Hotmail.

Når vi klikker på dette link vil komme ind i Hotmail tilmeldingsblanketten.

 

Gratis tilmeldingsblanket i Hotmail

Når vi mødes foran formularen for at registrere dig gratis på Hotmail nødt til at gå udfylde en række meget enkle stykker , at vi kun lige et par minutter.

Vi er nødt til at begynde at tilføje vores navn og vores efternavn og fødselsdato og køn . Så vil vi nødt til at fokusere på den nye Hotmail-konto , du vil oprette. For at gøre dette må vi tildele et navn, og vælg en udvidelse, der afhænger af den type konto, du vil oprette , og den server, hvor du ønsker at bo.

Når dette er gjort , vil vi nødt til at oprette en adgangskode og vælge to af de tre muligheder , som vi leverer til at inddrive vores kodeord , hvis du mister det.

Det næste skridt er at angive land og postnummer fra hvor vi er ved at skabe den konto og skrive de tegn, du kan se på billedet. Endelig accepterer vi , og vi vil have lært , hvordan man kan gå om tilmelding til gratis Hotmail.

 

Tilmeld dig gratis Hotmail

 

Incoming search terms:

  • gratis hotmail

hotmail

Los comentarios han sido cerrados.