» » Tips til Hotmail og Outlook

Tips til Hotmail og Outlook

hotmail 11 de December del 2018 Hotmail e-mail No Comments

For at synkronisere en Hotmail-konto med din smartphone huske på, at Exchange ActiveSync (EAS ) er ansvarlig for at synkronisere telefonen med Hotmail, så ske, at det, der gøres fra telefonen, ligesom slette en e-mail , skal du tilføje en kontakt eller gemme en e-mail som et udkast , som den vil se på nettet, og vice versa.

Det samme sker, når en mail-klient og bruges med sync Hotmail på din pc, som Outlook eller Mail Connector her også , hvad der sker i smartphone vises også i mail-klient. Dette tjener til at forbedre oplevelsen for forvaltningen af ​​e -mails mellem mail-klient på pc’en , browser og mobil.

Outlook.com_

Desuden Windows Mail er en ideel måde at sende og modtage beskeder fra flere e-mail konti værktøj. Desuden kan Windows Mail konfigureres til flere leverandører , herunder mest populære tjenester samt udbydere (ISP) selskaber mindre populære . Hver konto i Windows Mail er placeret i sin egen mappe , så det er nemt at organisere . Regnskabet skal konfigureres separat i Windows mail.

På den anden side dem , der ønsker at vide, hvordan at inddrive en stjålet adgangskode eller tab , det samme kan hentes ved hjælp af hemmelige spørgsmål for at oprette kontoen .

Messenger kan nu bruges fra platformen , når Hotmail.com session startet. I øverste venstre hjørne er muligheden for dig at starte samtaler , der søger kontakt, der er beregnet til chat. Du kan også tilføje kontakter og se profiler. Hvis du vil starte en chat , vi skal vælge indstillingen Start et nyt emne

Et andet vigtigt spørgsmål er , hvordan man beskytter Hotmail mail. Et af de vigtigste spørgsmål er at vælge en god adgangskode uden brug af navne eller datoer , der er let at forudsige . Det er også vigtigt at ændre password med jævne mellemrum. Det anbefales også, ikke at bruge den samme adgangskode til alle internettjenester og tilgås fra officielle hjemmeside.

 

Tips til Hotmail og Outlook

 

hotmail

Los comentarios han sido cerrados.